Broddstorps 
     Hundpensionat

Broddstorps Hundpensionat 0704-94 45 45

Hem.
Lokaler och rutiner.
Personal.
Villkor och priser.
Kontakt.
Lokaler
Rutiner

Pensionatet är inhyst i en ombyggd maskinhall. Vi har boxar med klinkergolv och luckor ut till stora rastgårdar med grusunderlag. Sovplatserna är uppbyggda från golvet och det finns möjlighet att lägga till extravärme över varje liggplats vid behov. Sommartid håller lokalerna en mycket sval och behaglig temperatur. Varje av de fem boxarna är stor nog att hysa två medelstora hundar.

 

Hundarna utfodras på morgonen och vid behov på kvällen med den mat de har med sig eller med Halla-foder, som vi också är återförsäljare av. Gårdar och boxar städas dagligen. Vi rastar hundarna dagligen i omgivningarna. Vid behov kan vi sköta omvårdnad som att klippa klor eller duscha hundar, men också enklare veterinärvård tack vare att vi har denna kompetens. Skulle en hund blir sjuk kan ni räkna med bästa bedömning och omvårdnad!

Utomhus finns ett stort liggbord i varje rastgård samt insynsskydd mellan gårdarna så att skyggare eller osäkrare hundar ska kunna slippa känna sig tryckta av starkare hundar i gårdarna jämte.

Fotogalleri